Εισαγωγικό Σημείωμα...

User Rating:  / 15
PoorBest 
  avatar   

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου. Το χώρο αυτό, τον δημιούργησα ώστε να μπορεί ο καθένας να βρει πληροφορίες σε θέματα που αφορούν το Rod Building και το ψάρεμα.

Η αγάπη μου για το ψάρεμα, πηγάζει από πολύ παλιά και έχω ασχοληθεί σχεδόν με όλες τις τεχνικές ψαρέματος από την ακτή και το σκάφος. Βέβαια, καμία γνώση δεν θα είχα αποκτήσει, αν στη ζωή μου δεν συναντούσα κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους οι οποίοι και μοιράστηκαν απλόχερα τις γνώσεις τους μαζί μου.

Μέσα από αυτό το εισαγωγικό σημείωμα, θέλω να ευχαριστήσω τους: Μανώλη Ανδρεαδάκη, Μανώλη Ευγενιτάκη, Αντώνη Βαφειάδη, και φυσικά τον πατέρα μου ο οποίος με "κόλλησε" το μικρόβιο του ψαρέματος.

Η επιθυμία μου να είμαι κοντά στο ψάρεμα, με "έσπρωξε" να ασχοληθώ επαγγελματικά κατά το παρελθόν και να ανοίξω κατάστημα με είδη αλιείας ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφούσα και σε περιοδικά με αντικείμενο το ψάρεμα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, μεγάλωσε η ανάγκη μου να κρατάω στα χέρια μου όχι απλά ένα καλάμι, αλλά ένα ψαρευτικό εργαλείο που θα μου εμπνέει σιγουριά και ταυτόχρονα θα μεγιστοποιεί την απόλαυση στο ψάρεμα. Αυτό, με οδήγησε στην ενασχόλησή μου με το Rod Building. Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο του RB και πολλές ώρες πάνω από τη βάση δεσίματος καλαμιών, πιστεύω ότι έχω αποκτήσει την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να μπορώ να σας εξασφαλίσω ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας blanks επώνυμων και καταξιωμένων κατασκευαστών σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά της αγοράς (οδηγοί, βάσεις μηχανισμού, κόλλες, βερνίκια, χρώματα, επώνυμες κλωστές κ.α.), μπορώ να εγγυηθώ ότι το χειροποίητα στημένο και διακοσμημένο ψαρευτικό σας εργαλείο, θα είναι μοναδικό και θα πληρεί τις καλύτερες προδιαγραφές σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες. Επίσης, αναλαμβάνω οποιαδήποτε σχεδόν επισκευή του σπασμένου οδηγού ή στελέχους του καλαμιού σας καθώς το αποτέλεσμα θα πρέπει πάντα να μην ξεχωρίζει από το εργοστασιακό ώστε να μην υπάρχει η οποιαδήποτε οπτική παραφωνία με το υπόλοιπο καλάμι. Στον τομέα της ανακατασκευής καλαμιών, όπως βάψιμο στη βέργα του ή στην αλλαγή των οδηγών του με άλλης καλύτερης ποιότητας ισχύουν τα ίδια που ανέφερα παραπάνω.

Περιηγηθείτε μέσα σ' αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες για να δείτε μερικά δείγματα καλαμιών, ενώ όλα τα άρθρα σχετικά με τις διάφορες τεχνικές ψαρέματος, θα τα βρείτε στη σχετική περιοχή της ιστοσελίδας.

Εάν ενδιαφέρεστε για χειροποίητα καλάμια, αλλαγή οδηγών ή επισκευή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε οποιαδήποτε ιδιαίτερη επιθυμία σας...

Εύχομαι καλή περιήγηση!

Γιάννης Γιατράκος

Category: ABOUT US

customrods logo

 Copyright © 2012 Custom Rods. All Rights Reserved. Designed by CustomRods.